SM-kilpailut lähestyvät

Nyt kun SM-kilpailuihin on ilmoittautumisaikaa jäljellä viikko, valiokunta haluaa muistuttaa muutamasta tärkeästä siihen liittyvästä asiasta.  Kilpailuthan järjestetään Kokkolassa 21.3.2015.

Ilmoittautumisaika päättyy 20.2.2015 ja huomaa ettei jälki-ilmoittautumismahdollisuutta ole. Sarjat ja painoluokat voi tarkistaa kilpailusivuilta. Osallistumismaksu sekä lisenssi tulee olla maksettuna 20.2.2015. Mikäli jompikumpi (tai molemmat) on maksamatta 20.2.2015, ei kilpailijalla ole osallistumisoikeutta. Lisenssin voit ostaa Painonnostoliiton sivujen kautta. ADT-sopimus kuitataan lisenssin ostamisen yhteydessä. Kilpailulisenssin voit hankkia, mikäli olet jäsen jossakin Painonnostoliittoon kuuluvassa seurassa. Huolehdi, että myös velvoitteet seuraasi kohtaan on hoidettu (yleisimmin siis jäsenmaksu maksettuna). Tutustu huolella kisanostajan oppaaseen, kahvakuulaurheilun säännöt ovat toivottavasti jo tässä vaiheessa tutut.

Kilpailupäivänä päätuomari on tavattavissa lämmittelyalueella erikseen ilmoitettavana ajankohtana. Tänä vuonna päätuomarin puhutteluun tulee osallistua jokaisesta seurasta edustus. Tästä tulee lisätietoa myöhemmin. Päätuomarina toimii Teemu Jokela. Tuomariksikin voi vielä ilmoittautua, yhteystiedot löydät viestin lopusta.

Kilpailuiden jälkeen kahvakuulavaliokunta ottaa yhteyttä niihin nostajiin, jotka ovat lunastaneet itselleen arvokilpailuedustuspaikan. Tällä tietoa niin yleisen sarjan, juniorien sekä veteraanien EM-kilpailut järjestetään Bulgariassa Varnassa 10.-15.7.2015 ja MM-kilpailut Irlannissa Dublinissa 25.-29.11.2015.

Lisenssejä, vakuutuksia ja ADT-sopimuksia koskevat tiedustelut: toimisto (at) painonnosto.fi
Kilpailutapahtumaan liittyvät tiedustelut: biathlonsm2015 (at) gmail.com
Tuomaritoimintaan liittyvät tiedustelut: päätuomari Teemu Jokelalle (teemu.jokela@live.fi)
Valiokunnan tavoitat osoitteesta valiokunta@kahvakuulaurheilu.net