Kilpailujärjestäjiä haussa vuodelle 2016

Kahvakuulavaliokunta avaa haettavaksi SM-kilpailuiden, veteraanien SM-kilpailuiden sekä Suomen cupin (kansallisia kisoja) osakilpailuiden järjestämisoikeudet vuodelle 2016. Valiokunta ohjaa kilpailujen sijoittumista kalenterivuodelle seuraavasti:

– SM-kilpailut järjestetään vain keväällä. Tällöin ensimmäisenä kilpailupäivänä (lauantai) nostetaan biathlon sekä naisten 24kg tempaus, sunnuntaina OALC/LC.  Kilpailuiden ajankohta tulee sijoittua aikavälille  helmi-huhtikuu.

– Veteraanien SM-kilpailut järjestetään aikavälillä huhti-kesäkuu.

– Suomen cupin osakilpailut sijoittuvat vuodelle 2016 seuraavasti:

  • ennen yleisen sarjan SM-kilpailuja 1-2 (tammi-helmikuu)
  • yleisen sarjan SM-kilpailuiden ja MM-kilpailuiden (oletettavasti marraskuussa) välissä useampi, veteraanien SM-kilpailujen ajankohta huomioiden
  • MM-kilpailuiden jälkeen (joulukuussa) Suomen cupin finaali
  • lajeina joko biathlon ja naisten 24kg tempaus tai OALC/LC.

Suomen cupissa vuonna 2016 käytettävät kuulapainot ja pisteytys päätetään myöhemmin.

Hakemukset voi toimittaa valiokunnalle (valiokunta@kahvakuulaurheilu.net) SM-kilpailuiden osalta viimeistään elokuun 2015 loppuun mennessä ja Suomen cupin osakilpailuiden osalta lokakuun 2015 loppuun mennessä. Suomen cupin osakilpailuja haettaessa tulee hakemuksen yhteydessä kertoa, mihin aikavälille osakilpailua hakee. Tarkkaa päivämäärää ei tarvitse olla tiedossa. Suomen cupin osakilpailut vuodelle 2016 päätetään loppuvuodesta 2015.

Valiokunta neuvoo ja auttaa tarpeen mukaan ja kannustaa mahdollisimman montaa seuraa hakemaan Suomen cupin osakilpailuja vuodelle 2016.