Terveiset valiokunnan kokouksesta 5/2015

Valiokunta kokousti jälleen 14.5.2015. Helatorstaisen kokouksen asialistalla oli paljon tärkeää päätettävää.

Valiokunnan päätösvaltaisuus ja varapuheenjohtajan valinta

Valiokunnalle valittiin kokouksessa varapuheenjohtajaksi Teemu Jokela. Todettiin, että valiokunta on päätösvaltainen kun kun puheenjohtajan tai varapuheenjohtajan lisäksi vähintään puolet jäsenistä on saapuvilla. Valiokunta pystyy jatkossa päättämään itsenäisesti monista kahvakuulaurheilua koskevista asioista, eli vastaisuudessa esim. kv-kisajoukkueen kokoonpanon ja SM-kilpailuiden järjestäjän päättää kahvakuulavaliokunta, eikä johtokunta kahvakuulavaliokunnan esityksestä.

Niina Salonen on jäänyt pois valiokunnan toiminnasta. Tilalle valitaan uusi jäsen mikäli näyttää siltä, että työtilanne valiokunnassa sitä vaatii.

Veteraarien EM-kisavalinnat ilmoitettava 31.5.2015 mennessä

Koska EM-kisajoukkueen kokoonpano on ilmoitettava 31.5. mennessä, ei veteraanien osalta voida odottaa veteraanien SM-kisojen tuloksia. Veteraaniedustajahaku on parhaillaan auki, ja päättyy 24.5.2015.  Myös yleisessä sarjassa nostavia veteraani-ikäisiä pyydetään ilmoittamaan halukkuutensa lomakkeen kautta.

Keskustelu IUKL:n jäsenyydestä

EM-kisakutsusta kävi ilmi, että IUKL on nostanut tuntuvasti osallistumismaksuja, ja niille maille jotka eivät ole jäseniä saattaa maksu olla pahimmillaan jopa nelinkertainen aiempaan nähden. Muun muassa tästä syystä valiokunta päätti kokouksessaan esittää SPNL:n johtokunnalle liittymistä IUKL:ään. Asia käsitellään seuraavassa johtokunnan kokouksessa 16.5.2015.

 

Keväisin terveisin,

Valiokunta