SM-kilpailuiden ajankohta ja paikkakunta varmistuneet

Kevään SM-kilpailut järjestetään Tampereella 13-14.2.2016 Pirkkahallissa (Tampereen Messu- ja urheilukeskus) osana SM-kisaviikkoa. Tapahtuman yhtenä yhteistyökumppanina toimii Yleisradio.  Lue lisää SM-kisaviikosta tästä.

Kilpailujärjestelyitä varten valiokunta kerää työryhmän, johon toivotaan aktiivista osanottoa. Työryhmään voi ilmottautua vaikka samantien, mutta valiokunta on ensi viikon aikana yhteydessä myös seuroihin, joiden kautta toivotaan löytyvän paljon aktiivista talkoovoimaa. Tämä on hieno tilaisuus tehdä lajia tunnetuksi ja samalla vahvistaa seurayhteistyötä!

SM-kisaviikkoon osallistujien kesken on seuraava palaveri marraskuun alussa VALOn kanssa, jossa kartoitetaan tarkemmin esim. tilatarpeita ja aikatauluja.

Työryhmäilmottautumiset valiokunnalle (valiokunta@kahvakuulaurheilu.net).