Kokouskuulumisia joulukuulta

Valiokunnan joulukuun kokous pidettiin maanantaina 7.12.2015. Kokouksessa keskusteltiin mm. tarpeiston päivittämisestä, SM-kisaviikon suunnitelmista ja hyväksyttiin seurasiirrot vuodelle 2016. Keskustelua käytiin myös säännöistä ja kv-kisojen valintadokumenteista, näistä tiedotetaan mahdollisimman pian erikseen.

Tarpeiston päivitystarpeita on tullut valiokunnan tietoon pitkin vuotta, ja erityisesti tulostaulujärjestelmän tulevaisuudesta on ollut paljon keskustelua. Kahvakuulaurheilijoiden käyttöön tullaan tilaamaan uusi tulostaulujärjestelmä, jonka on tarkoitus olla käytössä jo helmikuun SM-kisoissa. Myös kuulalaatikot tullaan uusimaan.

SM-kisaviikon ajantasaiset tiedot löytyvät kisasivulta. Sivu päivittyy sitä mukaa kun tiedot tarkentuvat.

Seuraavat seurasiirrot ilmoitettiin valiokunnalle määräaikaan mennessä (nimi – lähtöseura – uusi seura):

 • Jani Bankowski HKS -> Kiilat Hockey
 • Riitta Jyrinki HKS -> Kiilat Hockey
 • Suvi Järveläinen SKK -> Ryhti
 • Tero Järveläinen SKK -> Ryhti
 • Eeva Kiuru SKK -> Ryhti
 • Miia Yliskoski KonnU -> SKK
 • Ulla Pulkkanen KonnU -> SKK
 • Ari Kaikkonen OKS -> SKK
 • Satu Huttunen OKS -> SKK
 • Salla-Maria Ihalainen KonnU -> SKK
 • Pauliina Nieminen KonnU -> SKK