Kuulumiset valiokunnan kokouksesta

Kauden 2016 kahvakuulavaliokunta kokoontui ensimmäisen kerran 24.2.2016. Kokous oli järjestäytymiskokous, jossa käytiin läpi pääasiassa tulevan kauden tehtäviä ja vastuualueita.
 
Vuonna 2016 valiokuntaan kuuluvat (suluissa vastuualue) Katriina Kymäläinen-Mäkelä (pj), Kimmo Kuukasjärvi (vpj), Soila Lindholm (tiedotus), Marjo Nurmenniemi (maajoukkue) ja Minna Salokannel (varusteet).
 
Kokouksessa vahvistettiin SM-kilpailuiden tuomarikulut ja keskusteltiin lyhyesti kv-arvokisavalinnoista. Valiokunta ottaa paikan lunastaneisiin urheilijoihin yhteyttä mahdollisimman pian ja käynnistää tiedustelun rajan tehneiden amatöörisarjan nostajien halukkuudesta lähteä mukaan. Todettiin myös että tulosrajoja voi korottaa seuraavissa kansallisissa kilpailuissa tai antaa näytön niin amatöörisarjoissa samoin kuinniissä mestaruussarjoissa, joissa eduspaikka on jäänyt jakamatta.
 
Valiokunta käsitteli ja hyväksyi kansallisten kilpailuiden kilpailuluvat:
  • 4.2.2016 Biathlon ja naisten16kg ja 24 kg tempaus, lisäksi mahdollisuus antaa näyttö LC:ssä. Järjestäjä Lift Me Up
  • 30.7.2016 Vetaraanien SM-kilpailut ja samaan aikaan kansalliset kilpailut. Lajeina biathlon ja LC (tarkentuu myöhemmin). Järjestäjä KEV.
 
Lisäksi keskusteluihin nousi tarve ja halu järjestää kaikille kahvakuulatoimijoille yhteinen seminaari vuoden 2014 tapaan. Seminaarin aiheita voisivat olla esimerkiksi junioritoiminnan aloittaminen ja kehittäminen, sekä seurojen välisen lajiyhteistyön parantaminen. Seminaarin ajankohta sijoittuisi syksyyn ennen syksyn liittokokousta.