Kuulumisia valiokunnan kokouksesta 2/15

Kahvakuulavaliokunta piti tämän vuoden toisen kokouksensa 3.4.2016.  Kokouksessa

  • päätettiin täydentää EM-kilpailuihin lähtevää maajoukkuetta 2.4.2016 järjestettyjen kansallisten kilpailuiden perusteella. Maajoukkueeseen nimetyt nostajat on luelteltu täällä.
  • päätettiin kysyä halukkaita vastaanottajia vanhalle tulostaulujärjestelmälle. Mikäli joku seura haluaa vanhan tulostaulujärjestelmän omakseen, niin ilmoittaa halukkuudestaan osoitteeseen valiokunta@kahvakuulaurheilu.net. Tällä hetkellä laitteisto sijaitsee Lahdessa.
  • päätettiin toteuttaa uuden tulostaulujärjestelmän lainauspolitiikka samalla lailla kun vanhan. Mikäli seura haluaa uuden tulostaulujärjestelmän kilpailuihinsa käyttöön, siitä pitää laittaa sähköpostia valiokunnalle.
  • todettiin SPNL:n kahvakuulien, kahvakuulavaliokunnan käytössä olevan vaakan sekä tulostaulujen varastointi tapahtuvan jatkossa Helsingissä Niemen varastossa. Kun seura tarvitsee jotain em. tarvikkeita, tulee siitä ilmoittaa valiokunnalle (valiokunta@kahvakuulaurheilu.net).
  • päätettiin tilata tuomarikortteja lisää ja jakaa ne tuomarikouluttajille.

Liittokokous on 23.4.2016 Vierumäellä ja kokouskutsu on esitetty täällä.