Valiokunta tiedottaa

  • MM-kilpailuista Kazakstanista oli tuliaisina kuusi MM-mitalia ja World cupista naisten OALC/LC:stä vielä neljä lisää. Onnittelut koko joukkueelle! Tiedote kilpailuista on tulossa myöhemmin.
  • SPNL:n syysliittokokous ja ylimääräinen liittokokous järjestetään Tampereella 26.11.2016 ja SPNL:n jäsenseuroille on lähetetty kutsu. Kokouksessa valitaan muun muassa uusia johtokunnan jäseniä erovuoroisten (4) tilalle. Seuroilla on kokouksessa käytettävissään toimintapistekilpailun lopputuloksen mukainen määrä ääniä, kuitenkin vähintään yksi. Myös kahvakuulaseuroilta toivotaan runsasta osanottoa. Huomautettakoon että aiemman linjauksen mukaan seuraa kokouksessa edustavan ei tarvitse olla ko. seuran jäsen.
  • Seurasiirrot tulee ilmoittaa valiokunnalle (valiokunta@kahvakuulaurheilu.net) marraskuun loppuun mennessä.
  • Veteraani-ikäisten SM-kilpailuiden järjestämisoikeus on haussa vielä marraskuun loppuun saakka. Samoin Suomen cupin osakilpailuja voi vielä hakea. Cup järjestetään mikäli vähintään kolmelle osakilpailulle löytyy järjestäjät.
  • Vuoden 2017 sääntömuutokset ovat työn alla. Tällä hetkellä ei vielä ole tietoa siitä lisääkö IUKL naisten OALC/LC:n lajeihin mukaan.