Kysely SM-kilpailuista kahvakuulaurheilijoille ja yhdenvertaisuusasiat

Kahvakuulavaliokunta kerää kahvakuulaurheilijoilta tietoa kyselyllä, jonka tarkoituksena on tukea valiokunnan työtä kehittää SM-kilpailuja. Kyselyssä on kysymyksiä sekä yleisen että veteraanisarjojen SM-kilpailuista.

Kyselyyn voi vastata 26.5. – 8.6.2017 välisenä aikana. Kiitos vastauksista jo etukäteen!

Kyselyn pääset täyttämään tästä linkistä: SM-kysely

Kyselyn teettäminen ja sen vastausten pohjalta tehdyt mahdolliset sääntömuutokset palvelevat myös yhdenvertaisuusasioiden edistämistä kahvakuulaurheilussa. Valiokunnassa tänä keväänä yhdenvertaisuusasioita selvittänyt ja pohtinut työryhmä on tuottanut julkaistavaksi muistion. Muistiossa kuvataan aluksi millaiset SM-kilpailut nykyään järjestetään, jonka jälkeen esitetään keskeisimpiä poimintoja tasa-arvo- ja liikuntalaista. Lopuksi on esitetty ajatuksia yhdenvertaisuuden edistämiseksi.

Työryhmän muistioon pääset tutustumaan tästä: Kahvakuulaurheilu ja yhdenvertaisuus 2017