Haussa kisajärjestäjiä

Vuoden 2018 SM-kisojen järjestämisoikeus on nyt seurojen haettavissa.

Saamamme tiedon mukaan SM-viikko -tapahtumaa ei järjestetä keväällä 2018. Näin ollen kahvakuulaurheilun SM-kisat tullaan järjestämään jonkun seuran toimesta. Ensisijainen tavoite on saada kisajärjestäjä, joka järjestää kaikki SM-kisojen lajit yhtenä viikonloppuna, kuten 2017. Kisojen ajankohta on helmi-maaliskuussa, ei kuitenkaan hiihtolomaviikoilla, viikot 8-10.

Haku tapahtuu oheisella lomakkeella, joka toimitetaan sähköpostilla kahvakuulavaliokunnalle osoitteeseen valiokunta@kahvakuulaurheilu.net. Viimeinen hakupäivä on 1.10.2017.

Jos hakemuksia ei saada määräaikaan mennessä, kahvakuulavaliokunta harkitsee SM-kisojen siirtämistä syksyyn tai jakamista niin, että biathlonin ja long cyclen SM-kisat järjestetään erikseen.

Lisäksi asetetaan haettavaksi enintään 5 kpl kansallisia kisoja aikavälille tammi-maaliskuu. Näissä nimetyissä kansallisissa kisoissa annetut näytöt lasketaan mukaan vuoden 2018 maajoukkuevalintoja tehtäessä. Kilpailut myönnetään hakujärjestyksessä. Näyttökisan hakemus tulee lähettää viimeistään kuukautta ennen kilpailua.

Kansallisten kisojen haku tapahtuu samalla lomakkeella ja lomake lähetetään niin ikään valiokunnan sähköpostiin valiokunta@kahvakuulaurheilu.net