KYSELY SM-KILPAILUISTA

Kahvakuulaurheilun asiantuntijaryhmä tulee syksyllä käsittelemään kysymystä siitä, tulisiko SM-kilpailut siirtää järjestettäväksi SM-viikolle vuodesta 2019 eteenpäin vai jatketaanko kilpailuiden järjestämistä kuten tähänkin asti.

Päätöksentekonsa tueksi asiantuntijaryhmä pyytää kahvakuulaurheilijoita vastaamaan kyselyyn siitä, tulisiko SM-kilpailut järjestää edelleen seurojen toimesta vai tulisiko SM-kilpailut siirtää tulevaisuudessa SM-viikolle.

SM-viikko on urheilun monilajitapahtuma, jossa neljän päivän aikana tuhannet urheilijat kilpailevat lajiensa SM-mitaleista ja tapahtuma saa näkyvyyttä myös Ylen kanavilla. Aikaisempina vuosina SM-viikko on järjestetty Tampereella tai Vantaalla.

Tällä hetkellä kahvakuulaurheilun SM-kilpailut on järjestetty jonkin seuran toimesta. Seurat ovat voineet hakea järjestysoikeutta asiantuntijaryhmältä.

Kyselyn löydät asiantuntijaryhmän Facebook-sivuilta (SPNL Kahvakuulaurheilu):
https://www.facebook.com/Kahvakuulavaliokunta/

Vastausaika on 23.7.2018-12.8.2018.