Kahvakuulaurheiluseminaari 16.2.2019

Kahvakuulaurheilun asiantuntijaryhmä on päättänyt järjestää kaksi erillistä kahvakuulaurheiluteemaista seminaaria.  

Ensimmäinen seminaari järjestetään 16.2.2019 Webinaari-muotoisena Google Hangouts-puheluna. Ajankohtana klo: 16.00-18.00. Asiasta on ilmoitettu sähköpostitse seuroille. 

Seminaari ei ole virallinen kokous, vaan uudenlainen tapa keskustella seurojen toiminnasta, tarpeista ja suunnitella toimintaa lajin parissa pitkällä aikatähtäimellä monitahoisesti. Yksi vuoden aloitusseminaarin teemoista on kilpailukaudesta 2019 tiedon välittäminen seuroille ja toimijoille. 

Otamme vastaan seuroilta ja muilta toimijoilta ennakkoon kysymyksiä, mikäli niitä herää valmiiksi. Lähetäthän kysymyksen osoitteeseen: Kahvakuulavaliokunta@gmail.com Kysymysten, toiveiden ja ajatusten pohjalta luomme keskustelulle rungon. Keskustelun kutsulinkki tulee löytymään Facebookin SPNL Kahvakuulaurheilu- sivustolta sekä Kahvakuulaurheilu Suomessa ryhmästä.