Maajoukkuevalinnat EM-kilpailuihin

Vuonna 2019 IUKL:n alaiset EM-kilpailut käydään Saksassa 30.5 – 2.6.2019. EM-kilpailuiden lajivalikoiman pääsee näkemään tästä taulukosta.

Maajoukkueeseen EM-kilpailuihin on valittu ensimmäisessä vaiheessa seuraavat nostajat:

Naiset 

Tempaus 24 kg, mestaruussarja
Riikka Viiala (-58 kg)
Suvi Muittari (-63 kg)
Niina Pelander (-68 kg)
Mari Kuukkanen (+68 kg)

LC 24 kg, mestaruussarja
Riikka Viiala (-58 kg)
Niina Pelander (-68 kg)
Satu Kurki (+68 kg)

Tempaus 16 kg, amatöörisarja
Heidi Aarra (-63 kg)
Marina Lohilahti (-68 kg)
Sari Jäntti (+68 kg)

LC 16 kg, amatöörisarja
Jenni Kuosmanen (-63 kg)
Heli Laine (-68 kg)

 

Miehet

LC 32 kg, mestaruussarja
Aleksi Tuhkanen (-78 kg)
Jani Nurmenniemi (-95 kg)

LC 24 kg, amatöörisarja
Henrik Tallbacka (-78 kg)
Mikko Hämäläinen (-85 kg)
Konstantin Filatov (-95 kg)

Biathlon 32 kg, mestaruussarja
Aleksi Tuhkanen (-78 kg)
Jani Nurmenniemi (-95 kg)

Biathlon 24 kg, amatöörisarja Ville Kuukkanen (-68 kg)
Tapio Tuomisto (-95kg)
Matti Lappalainen (+95 kg)

Maajoukkueeseen nyt valituille tullaan lähettämään sähköpostia ja heitä pyydetään vahvistamaan osallistumisensa.

Asiantuntijaryhmä pyrkii täyttämään kaikki maajoukkuepaikat.

Näytön antaminen täyttämättä olevia maajoukkuepaikkoja varten on mahdollista Äänekoskella järjestettävissä kansallisissa kilpailuissa. Lisätietoja kilpailusta on saatavissa Kahvakuulakisat- sivustolla sekä tapahtuman Facebook-sivuilla Kahvakuulaurheilun kansallinen kilpailu. Maajoukkuetta täydennetään tarvittaessa kansallisen kilpailun jälkeen.

Täydentämisen jälkeen täyttämättä olevat mestaruussarjan paikat voidaan täyttää omakustanteisesti mukaan lähtevillä urheilijoilla. Mikäli samaan painoluokkaan ilmoittautuu monta kiinnostunutta urheilijaa, asiantuntijaryhmä tulee valitsemaan maajoukkueeseen parhaimman tuloshistorian omaavan urheilijan. Omakustanteista maajoukkuepaikkaa mestaruussarjan lajiin hakevan urheilijan tulee lähettää asiantuntijaryhmälle sähköpostitse hakemus maajoukkuepaikkaa varten.

Näytöslajeihin (amateur transitional) omakustanteista paikkaa hakevan urheilijan tulee antaa näyttö lajista, johon haluaa osallistua. Näytön voi antaa kansallisessa kisassa, salikisassa tai videolla. Valinnassa annetaan painoarvoa näytön antotavalle. Video on heikompi näyttö kuin salikisa ja kansallisessa kisassa annettu näyttö arvostetaan vahvimmaksi. Näytöslajeihin maajoukkuepaikkaa hakevan urheilijan tulee lähettää asiantuntijaryhmälle sähköpostitse hakemus maajoukkuepaikkaa varten.

Niillä amatöörisarjojen urheilijoilla, jotka ovat tuloksellaan ylittäneet C-rajan, on oikeus omakustanteiseen paikkaan maajoukkueessa.

Edellä mainittujen urheilijoiden sekä veteraanisarjoihin ilmoittautuvien tulee ilmoittaa halukkuutensa maajoukkuepaikkaan sekä toimittaa vakuutustodistus sähköpostilla osoitteeseen valiokunta(at)kahvakuulaurheilu.net 14.4.2019 mennessä.