Hakuaikaa jatkettu: Haku kahvakuulaurheilujaostoon kausille 2022 ja 2023

Hakuaikaa on jatkettu 15.1.2022 saakka.

Kahvakuulaurheilu tuli osaksi Suomen Painonnostoliittoa vuonna 2009. Painonnostoliiton alaisuudessa toimiva kahvakuulaurheilujaosto vastaa omalta osaltaan kahvakuulaurheilun kehittämisestä.

Kahvakuulaurheiluajaosto hakee uusia jäseniä maajoukkuevastaavan, seuravastaavan, tiedotusvastaavan, harrastetoimintavastaavan, kilpatoimintavastaavan, sääntövastaavan ja seuravastaavan tehtäviin kausille 2022 ja 2023. Jäsenyyttä on mahdollisuutta hakea yhdeksi tai kahdeksi kaudeksi.

Valinnan uusista jäsenistä tekee nykyinen kahvakuulaurheilujaosto.

Hakemukset tulee toimittaa kahvakuulaurheilujaoston sähköpostiin valiokunta (at) kahvakuulaurheilu.net otsikolla ”Hakemus jaostoonviimeistään 15.1.2021.

Hakemuksessa tulee ilmoittaa:
– hakijan yhteystiedot,
– mistä jaoston tehtävistä hakija on mahdollisesti kiinnostunut,
– hakeeko hakija jäsenyyttä yhdelle vai kahdelle kaudelle.

Kahvakuulaurheilujaoston työskentelyyn on mahdollista osallistua myös varajäsenen ominaisuudessa.

Varajäsenet toimivat jaostossa kuten varsinaiset jäsenet, mutta heillä ei ole äänestysoikeutta jaoston kokouksissa mikäli kaikki varsinaiset jäsenet ovat kokouksessa läsnä. Mikäli varsinainen jäsen ei pääse osallistumaan kokoukseen, on mahdollista nostaa varajäsen kokoukseen äänestysoikeudelliseksi jäseneksi kyseisen kokouksen ajaksi. Myös varajäsenen paikkoja on mahdollista hakea varsinaisten jäsenien haun yhteydessä edellä mainituilla ohjeilla.

Lisätietoja antaa puheenjohtaja Marjo Nurmenniemi
valiokunta (at) kahvakuulaurheilu.net