Marks ymmärrän tuskasi. ;D Mutta toisaalta nuo hypettäjäthän usein puolustavat sitä huippu efektiä sillä, että elimistön pitää olla suhteellisen "herkistetty" noille ravinteille. Eli saadaksesi sen sävärin kaakaopavusta, sun pitää olla jo hetken aikaa nauttinut lisäaineetonta raakaravintodiettiä. Kaikki ei varmaan ole tätä mieltä, mutta tälläiseen olen törmännyt. Jotenkin tähän on helppo jopa uskoa, tosin jos syö todella kevyesti ja raikkaasti, pienetkin asiat alkaa tuntumaan jännittäviltä ja varmaan kaakaopavustakin saa tosiaan sävärit, kun vetää tarpeeksi tiukkaa linjaa syömisessä. Luulen, että kyseessä sama juttu, kuin söisi lämmintä keittoa, kovan hiihtolenkin jälkeen. if u get what I mean
Itsellä kanssa kaapissa testissä macaa, jonka maku nyt on aika lähellä talkkunaa mielestäni, eli ei ainakaan mua haittaa yhtään.
Gojimarjoja heitän rahkan sekaan säännöllisesti, kaakaopapuja on kiva imeskellä ja kuvitella, että ne maistuu hyvälle, raakakaakojauhetta menee heran sekaan, mutta eihän se sinne sula, tekee vaan siitä karvasta
mutta pakko ottaa ne "efektit" siitä irti. Raakasuklaata sen sijaan on kiva tehdä, mutta ei se kyllä kovin kummoiselle maistu, dietillä siitäkin saa helpotuksen, tosin niin saa ihan mistä vaan makeasta. Merilevää tykkään syödä, tosin kelpit ja muut on vähän liian tujuja, mutta saadakseen niistä jodintarpeen täyteen, ei niitä tarvi syödä kovin paljoa. Kristalli/ruusu/vuoristosuola on mulla ainoa suola mitä käytän ja hampun siemenillä on kiva hauskuuttaa kavereita.
Kyllä nuo superfoodit ihan hauska juttu on, mutta jotenkin minunkin usko hieman horjuu, kun ihmiset väittää saavansa niin hurjia säväreitä niistä. Mutta toisaalta se on ihan kiva jos joku saa hyvän fiiliksen niistä. Mietityttää vaan, että jos se on psykosomaattista niin sitten saan varmaan saman halvemmalla, vaikka venyttelemällä paljon.