Kahvakuulaurheilu.net
http://www.kahvakuulaurheilu.net/forum/

Liittokokous ja sen sisältö
http://www.kahvakuulaurheilu.net/forum/viewtopic.php?f=4&t=5624
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  MarjoN [ Su Marras 19, 2017 4:47 pm ]
Viestin otsikko:  Liittokokous ja sen sisältö

http://painonnosto.fi/sites/default/fil ... a_2018.pdf

Kuinka moni on tutustunut toimintasuunnitelmaan? Mitä mietteitä herättää

Kirjoittaja:  Second [ Su Marras 19, 2017 8:17 pm ]
Viestin otsikko:  Re: Liittokokous ja sen sisältö

Eli naisten LC 20 ja 24 tulee olemaan SM-nostoissa mikäli IUKL niin päätää omissa kisoissaan tehdä myös. Ylipäätään hommaa vedetään kansainvälisen menestyksen nimissä.

Tuo kai oli sitten ainoa konkreettinen asia mitä siitä irtosi? Toisaalta tekstin muoto ja tyyli on itsessään surkuhupaisaa ottaen huomioon tämän vuoden kouhotuksen.

"kahvakuulaurheilun harrastajien ja kilpailijoiden tasainen kasvu sekä menestyminen kansainvälisellä tasolla"

Nyt Valiokunnan linjaus torpedoitiin ilmeisesti juuri kansainvälisen tason menestyksen nimissä? Ehkä, ehkä ei.

Pelkästään se että Pyykkönen lähti lajin piiristä tekee valtavan lommon, sitä tuskin edes innokas seuratoiminta kautta maan ei voi korvata. Epäilemättä myös henkinen tila lajin sisällä on tällä hetkellä historiallisen kehno, eli seuratoiminta varmaankin tulee lamaantumaan myös.

Ainakin minä jätän protestina kisaamisen ensi vuonna välistä, toki vammat on yksi syy, mutta toinen on se että valiokunnan toimintaa torpeedoitiin. Se on ainakin yksi kansallisen tason nostaja ja maajoukkuepaikan omaava pois ensivuodelta. Toki lajin kannalta tappio ei ole suuri, mutta eipä tuo ole henkilökohtaiseltakaan kannalta.

"Kahvakuulaurheilun asiantuntijaryhmä kehittää jatkuvasti omia prosessejaan ja luo toiminnastaan pitkällä tähtäimellä toistettavaa."

Tämä lause suorainaisesti pelottaa. :D

EDIT: Ai niin, olihan siellä puhetta myös selvän eron tekemisestä kahvakuulailun ja kahvakuulaurheilun välillä... Eikö se tarkoitus ollut lisätä harrastajamääriä ja kilpailijoita?

Kirjoittaja:  MarjoN [ Ma Marras 20, 2017 5:58 am ]
Viestin otsikko:  Re: Liittokokous ja sen sisältö

Itse kiinnitim juuri samoihin asioihin huomiota. Paljon ympäri pyöreästi höpötettyä huttua. Pääasiahan tietysti on, että lajille saadaan päävalmentaja-se pelastaa kaiken.

Kirjoittaja:  Ida [ Ma Marras 20, 2017 8:24 am ]
Viestin otsikko:  Re: Liittokokous ja sen sisältö

Kai se täytyy ympäripyöreästi kirjoitella, kun ei viitsi selvästikään ilmaista, että ainoastaan kiinnostaa nykyisen maajoukkueen etu.

Esim. yhtä ainuttakaan konkreettista toimenpidettä, jolla vähenevä harrastajamäärä edes hypoteettisesti saataisiin nousuun, ei löydy.

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/