#kahvakuulaurheilu

Tee kahvakuulaurheilua näkyväksi sosiaalisessa mediassa ja voita Biokian tuotepalkintoja!

Kuva: Juhana Suhonen

Vuonna 2017 palkitaan kuukausittain paras #kahvakuulaurheilu -tunnisteella merkattu, sosiaalisessa mediassa julkaistu kuva. Kuvien aihe on vapaa, mutta haussa on positiivista lajikuvaa rakentavia otoksia. Erityiseksi ansioksi lasketaan, jos kuvaan on onnistuttu kiteyttämään jotain oleellista kahvakuulaurheilusta.

Kuva: Juhana Suhonen

Ohjeet

Kilpailuun osallistuvat automaattisesti julkisissa Instagram-profiileissa, Twitterissä tai Facebookissa julkaistut kuvat, jotka on merkitty #kahvakuulaurheilu -hashtagilla. Jos Instagram-tili on yksityinen, voi kilpailuun osallistua jakamalla kuvan Instagramista edelleen Twitterissä tai Facebookissa. Facebookissa täytyy lisäksi huolehtia, että julkaisu on asetettu julkiseksi.

Kunkin kuukauden voittajan valitsee kahvakuulavaliokunnan kutsuma kotimainen tai ulkomainen lajipersoona. Voittajien nimet ja voittaneet kuvat julkaistaan kahvakuulaurheilu.net -portaalissa sekä kahvakuulavaliokunnan Facebook-sivulla. Voittajiin otetaan yhteyttä ja Biokia postittaa tuotepalkinnot suoraan voittajille.