Kahvakuulaurheilu.net
https://www.kahvakuulaurheilu.net/forum/

Foorumin aktiivisuus ja tarpeellisuus?
https://www.kahvakuulaurheilu.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=5638
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  efu [ To Elo 16, 2018 7:27 am ]
Viestin otsikko:  Foorumin aktiivisuus ja tarpeellisuus?

Kuinka paljon tätä foorumia enää käytetään keskusteluun?

Käytännössä kaikissa harrasteissa missä olen osallistunut nettikeskusteluihin on bulletinboard-tyyppiset foorumit kuivuneet kokoon ja aktiiviset keskustelut käydään facebookissa. Samoin tiedottaminen tapahtuu ensisijaisesti facebookin kautta ja käytännössä toissijaisesti kotisivujen kautta.

Foorumilta löytyy kyllä yhä validia tietoa niille jotka sitä haluavat löytää ja osaavat etsiä mutta pohdin lajin näkyvyyden ja uskottavuuden kannalta tämän median käyttöä. Lajiin uusina tulevat tuskin ovat sitä sukupolvea jotka enää edes tuntevat bb-käyttöliittymää ja postausten ikä mitataan kuukausissa tai jopa vuosissa. Bulletinboardit eivät ole tätä päivää.

Jos joku tätäkään postausta edes lukee niin please, kirjoita "hep" tai jotain tähän ketjuun.

Kirjoittaja:  MarjoN [ Ma Elo 20, 2018 3:51 pm ]
Viestin otsikko:  Re: Foorumin aktiivisuus ja tarpeellisuus?

Hep :D

Kirjoittaja:  efu [ La Syys 08, 2018 6:04 am ]
Viestin otsikko:  Re: Foorumin aktiivisuus ja tarpeellisuus?

Lukeeko laskuri latauksia vai IP-kontakteja?

Facebook on 100% yhtä mahdollinen ja maksuton käyttää kuin tämä foorumi joten tuo argumentti ei enää nykypäivänä ole mielestäni kovin kantava. Ainoa vaatimus on luoda tunnus (feikkitunnuksen voi luoda, kuten täälläkin ollaan nimimerkeillä, ei ole pakko olla edes omalla nimellä eikä FB vaadi kuvaa naamasta). Muutenkin FB käyttö viestinnässä on nykypäivänä melko standardi, kulttuurin luoma normi.

Facebookin laskurit eivät nekään ole luotettavia joten niille tuhansille lukukerroille joita ryhmässä on päivittäin voi kohauttaa olkapäitä mutta ihan empiirisestikin voidaan todeta että FB on se alusta joka on "elävä" toisin kuin BB on "kuollut".

Kirjoittaja:  Second [ La Loka 27, 2018 4:49 pm ]
Viestin otsikko:  Re: Foorumin aktiivisuus ja tarpeellisuus?

Kuollut se on. Ollut jo pitkään, vuosia. Käyttäjät saa viimeiseltä kahdelta vuodelta kai laskea kahden käden sormissa. Tiedän koska olin viimeinen joka laittoi valot kiinni aktiivsesti postaavista (niitä jotka yllä piti harjoituspäiväkirjaa täällä, keskustelu oli hiipunut jo vuosia aiemmin). RiikaV on sitten pistänyt viimeisen tiedotteen.

Joskus käyn omia harjoituspäivyreitä katsomassa jotta miten kroppa on reagoinut johonkin tiettyyn juttuun tai mitä on levytangossa ollut rautaa tai miten nopeasti on juostu, mutta siinäpä se, kun en lajia enää harrasta niin sikäli minulle on ihan sama mitä täällä tapahtuu.

Pyörin tätä nykyä juoksufoorumilla ja myös pakkotoistolla silloin tällöin ja täytyy sanoa että hiljaista on niissäkin paikoissa ajatellen että taitavat olla suurimmasta päästä olevia urheilufoorumeita. Toisaalta ei se määrä vaan se laatu, jos vastausmahdollisuudet on yhden kappaleen varassa ja yleinen "keskustelu"kulttuuri on sanatonta viestintää tykkäysten ja epätykkäysten muodossa niin ei se aseta rimaa kovin korkealle, kuten facebookin kohdalla.

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/