Kahvakuulaurheilu.net

Keskustelufoorumi
Tänään on Su Marras 10, 2024 7:41 pm

Kaikki ajat ovat UTC




Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 22 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Re: Liikuntabrändit
ViestiLähetetty: La Syys 03, 2011 6:28 pm 
Poissa
Villalangan mitalla

Liittynyt: To Huhti 16, 2009 3:07 pm
Viestit: 654
Hyvä, että lajin sisällä aktiivisesti toimivat henkilöt tuovat nämä asiat esille. Tai ainakin yksi toimija! ;) Sinänsä Crossfitissa ei ole mielestäni mitään vikaa, mutta harmillista on se, että monet ovat saaneet käsityksen sen olevan ainoa tapa harjoitella cross training -tyyliin. Sekään ei välttämättä olisi vielä huono juttu, mutta siinä vaiheessa kun luodaan brändi, mutta ei pidetä huolta sen sisällön tasosta, ollaan mielestäni menossa metsään ja kovaa vauhtia.

Cross training- harjoittelu on mielestäni yksi tehokkaimpia tapoja kehittää omaa fysiikkaansa, mutta se kehitys tulee ennenkaikkea kehittämällä TAITOA. Mielestäni ei ole mitään järkeä vain tehdä jotain hullun lailla. Tuollainen aivot narikkaan- treenailu on esiaste idiotismille ja sitä valitettavasti näkee muuallakin kuin crossfitissa.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Liikuntabrändit
ViestiLähetetty: Ti Syys 06, 2011 6:46 pm 
Poissa
Villalangan mitalla

Liittynyt: To Huhti 16, 2009 3:07 pm
Viestit: 654
marks kirjoitti:
Totta, ei ole varsinaisesti brändin tai urheilulajinkaan vika jos sen treenaaja vetää itseltään tai valmennettaviltaan paikat jumiin.

Mitä kaikkea tuo "cross training" -käsite pitää sisällään? Wikipedian mukaan se on sama kuin conditioning, eli yleiskunnon kasvattaminen. Onko se sama kuin "monipuolinen treeni"?


Tuotahan se pähkinänkuoressa on, monipuolista treeniä. Itse yritän tässä juuri kirjoitella aiheesta ja sellainen minkä ainakin itse olen huomannut monen unohtavan on se harjoittelun hahmottaminen. Cross training-tyyliin on venäjällä ja itä-euroopassa valmentajat vetänyt kauan aikaa valmennettavillaan, mutta se on tarkoin suunniteltua.

Yksi suurin ongelma, mitä Väinökin taisi tuoda esille, on ylitreenaus. Se johtuu vain ja ainoastaan siitä, että vedetään täysillä kaikkia mahdollista ajattelematta sen enempää mitä halutaan harjoitukselta saada. Mitä välittömiä ja pitkän aikavälin vaikutuksia sillä on kehoon. => pystyykö siitä todellisuudessa kukaan naturaali palautumaan. Erilaiset kisat on ehkä vähän hämärtänyt monilla ajatusta siitä, miltä harjoittelun tulisi näyttää,tai pikemminkin tuntua.

Cross training on tavallaan kompromissi kahden ääripään väliltä. Oikein toteutettuna sillä voi kuitenkin kehittää todella kovat voimatasot, yhdistettynä vähintään riittävän tehokkaaseen hapenkuljetuselimistöön ja kaupan päällisenä tulee vielä hyvä liikkuvuus ja lihaskoordinaatio. Tämä vaatii kuitenkin helvetisti tekijältään työtä ja itse painotankin taidon kehittämiseen. Koko ajan pitäisi olla jokin osa-alue, tai yksittäinen liike, jossa pyrkii kehittymään. Ei se auta, että alkaa vähän jumppaileen ristiin rastiin. Se on ihan sama, kuin ostaa 4 kiloisen kuulan ja luulee että sillä saa rasvattoman kropan ja karhun(eläimen, tai myös täällä Foorumilla aika-ajoin vierailevan henkilön!) voimat. :wink:

Mutta tosiaan, ct:tä on käytetty myös kilpaurheilijoilla, mutta silloin periodisoinnin rooli kasvaa oleellisesti verrattuna 'kuntoilijaan'. Kuntoilijankin kuitenkin tulisi vaihdella harjoittelussa painotettavia osa-alueita ja liikkeitä riittävän usein välttääkseen ylirasitustilat.

Ja sellainen mitä moni ei välttämättä mieti, niin liikkeiden ja suoritustapojen yhdistäminen voidaan oikeastaan jakaa ajallisesti neljään eri kategoriaan:
1. yksittäisen sarjan sisällä tapahtuva
2. harjoituksen sisällä tapahtuva
3. mikrosyklin sisällä tapahtuva
4. eri harjoituskausien sisällä tapahtuva (GPP, SPP ja kilpailukausi, kun puhutaan urheilijasta)

Eli kaikkien treenien ei tarvitse olla yhdistelmiä ja varsinkin jos on jokin tietty tavoite, esim. LC-tulos, niin silloin kausijaottelu on paikallaan. Ainakin siinä määrin, että kilpailuihin valmistavalla kaudella otetaan huomioon palautuminen entistä yksipuolisemman(liikearsenaalin suhteen) treenin kasvaessa.
Se jaottelu olisi vain vähän erilainen kuin ehkä normaalisti on totuttu.

Brändit, metodit, tai miksi niitä haluaa kutsua, on mielestäni vain vaihtoehtoja cross training- tyyliin harjoittelulle. Toiset on parempia, toiset vähän huonompia ja jokku ihan p##koja. Jokainen tekee sitten itse päätöksen siitä, mikä on hyvä ja mikä ei.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Liikuntabrändit
ViestiLähetetty: Ti Syys 06, 2011 7:56 pm 
Poissa
Mobilisaation Mestari ja IMALS
Avatar

Liittynyt: Ti Joulu 04, 2007 4:16 pm
Viestit: 4445
Tuo kuulostaa samalta kuin Morozovin tai Rudnevin harjoitus ohjeet :idea: Ainoastaan niin että painotus pikkuisen enemmän SPP ja competetion kaudella lajinomaisempaa :!: Itse olen alkanut ajattelemaan harjoittelu systeemiä kokonaisvaltaisemmin :shock: Mutta uran alkupäässä täytyy painottaa vielä lajin tekniikkaan :idea: Morozov kertoi että 2 kk ennen MM-kisoja hän teki GPP:tä pääasiassa ilman kuulia :shock: Kun tekniikka on riittävän hyvä,ei tarvitse hinkata kuulilla 6 kk peräjälkeen ennen kisoja :mrgreen: Toisaalta,...mitä crossfitissä on sellaista ,mitä ei olisi hyvässä ja kokonaisvaltaisessa harjoitteluohjelmassa(esim GS) :?: :?:

_________________
"Lifting to much weight, no speed, useless prick!"


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Liikuntabrändit
ViestiLähetetty: Ke Syys 07, 2011 11:00 am 
Poissa
Ei vain toiminnallista vaan ultratoiminnallista
Avatar

Liittynyt: To Joulu 30, 2010 12:11 pm
Viestit: 956
Paikkakunta: Kotka
Tuota eikös täällä jossai kolossa ollut puhetta siitä mimmosia tuloksia esim. mavessa yms. GS-väki omaa. CrossFitissä ymmärtääkseni esim tehdää näitä perinteisiä painonnostoliikkeitä aika paljon plus juostaan sekä kaikki muut erilaiset hilavitkutukset.

Uskaltaisin väittää että moni crossfittaaja ei hirveän hyvin pärjää GS:ssä, mutta myös vice versa. Kuitenkin jonkun verran eri alueilla liikutaan.
Tämä on siis ihan mutua vaan. Totta pirussa monella GS-aktiivilla on varmasti voimaa kuin pienessä kylässä mutta ei se mave-tulos lähtökohtaisesti
parane työntöjä tai heilureita tekemällä?

Samaten miten on esim kehonpainotemppujen laita JOS niitä ei aktiivisesti treenaa.

Uskoisin että aika pitkälti kyse on kuitenkin siitä lajikunnosta sekä miten on tottunut treenaamaan. Itse esim "pärjään" paljon paremmin
CF-tyylisessä treenissä kuin jos alan tekemään vaikka kahdella kuulalla 10min GS-sarjaa.

Tämä ei ole mikään hyökkäys tms. GS:ää vastaan. On the contrary sanois engelsmannit. Lajihan on äärimmäisen kova ja hattua nostain
jokaiselle joka sitä treenaa aktiivisesti saati vielä kisaa.

Se on kyl varmasti totta että CF:ssa monet treenit on liiankin kovia ja vain pieni osa oikeasti pystyy niitä vetämään säännöllisesti
ilman että paikat hajoaa tai ylikunto iskee. Myös ymmärtääkseni jollain tasolla CF:ssa on vähän menty tekemisen hinnalla tekniikan ohi.
Eli kunhan se tanko liikkuu mahd.nopeasti niin se on pääasia.Onhan noillekin treeneille varmasti paikkansa, mutta eihän se varmasti
säännölliesti tehtynä terveellist ole.

_________________
Punire Corpus, Firmo Animus.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Liikuntabrändit
ViestiLähetetty: Ke Syys 07, 2011 11:54 am 
Poissa
Villalangan mitalla

Liittynyt: To Huhti 16, 2009 3:07 pm
Viestit: 654
Siinä missä cross training on tapa harjoitella, niin GS on laji. Lajin sisällä taas voidaan harjoitella monella eri tavalla. Yksi tapa voi olla juuri cross training-henkisesti, jossa myös SPP-kaudella/ ympäri vuoden harjoiteltaisiin monipuolisemmin.

GS-liikkeet eivät todennäköisesti kehitä maastavetoa juuri lainkaan. Ehkä jossain määrin, jos painopiste on raskaissa kuulissa... ? Mielestäni on jopa turhaa sellaista miettiä. MUTTA apuliikkeinä maastavetotuloksen kehittämiseen ne voivat sopia erinomaisesti!

Eräästä valmennuskirjasta suoraan teksti: " a training program that incorporates only specific exercises fails to properly develop synergistic muscles or those that cooperate with prime movers."

eli, jos harjoittelu on liian yksipuolista, paikat ei kestä ja tuloskehitys loppuu siihen. Sen takia en ymmärrä, miksi välillä kuulee, tai lukee juttuja, että miksi tehdä leukoja, kun kyllä ne kuulat sieltä alas tulee vetämättäkin tms. Ei kyse ole siitä ollenkaan, vaan siitä että kokonaisvaltaisella harjoittelulla mahdollistetaan se, että voidaan harjoitella myös tehokkaasti itse lajia.

Crossfitissa( joka on siis eri asia kuin cross training!!!) ongelmaksi tulee nimenomaan se, että tavoitteena liian usein on jonkin tietyn harjoituksen läpivieminen mahdollisimman nopeasti. Tähän harva pystyy teknisesti puhtaasti ja itse painotankin aina sitä, että harjoitellaan taitoa! Ja niinkuin toisaalla tuli esille, juoksu on myös taito siinä missä jalkakyykkytekniikka, tai käsilläseisonta. Se on vain sata kertaa yksinkertaisempi, niinkuin yleensä erilaiset sykliset liikkeet ovat.

Eli cross training on todella laaja käsite, mutta sen ominaispiirre on se, että harjoituskausista ei tiputeta tiettyjä osa-alueita kokonaan pois. Niiden painotus saattaa vaihdella, mutta miksi jättää voimaharjoittelu pois harjoittelusta pitkiksi ajoiksi? Voimaa voidaan ihan hyvin harjoittaa(vähintään ylläpitää) vielä SPP-kaudella ja jopa kilpailukaudella, kunhan vain huomioidaan lajiomaisten liikkeiden kasvanut volyymi.


Mutta taito on taitoa ja sitä pitää opetella, opetella ja vielä kerran opetella! GS:ää pitää vääntää, jos siinä haluaa kehittyä. Ohjelman ei kuitenkaan tarvitse nojautua pelkästään kolmen liikkeen varaan. Tai itse olen sitä mieltä, että se toimii vain todella harvoille ihmisille. Yleiskuntoa kehittäessä kolmen liikkeen hinkkaaminen on aivan liian yksipuolista!

Omakehonpainoharjoittelu ja erilaiset gymnastic-jutut on omasta mielestäni yksi tärkeimpiä juttuja, sillä niillä jos joillakin, kehitetään lihasten välistä ja myös lihaksen sisäistä koordinaatiota. Tästä on suurta hyötyä myös tanko- ja kuulaliikkeissä.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Liikuntabrändit
ViestiLähetetty: Ke Syys 07, 2011 1:35 pm 
Poissa
Ei vain toiminnallista vaan ultratoiminnallista
Avatar

Liittynyt: Ke Loka 08, 2008 1:16 pm
Viestit: 2501
Näissä asioissa trendit muuttuu. Esimerkiksi hiihdon parissa tunnetuimmat gurut patistavat nykyään hiihtäjiä paikkaharjoitteluun perusliikkeillä (penkki, kyykky) isoilla painoilla pitkilä palautuksilla perusteena, että hiihtäjillä tulee hengitys- ja verenkiertoelimistöä kuormittavaa treeniä muutenkin yllin kyllin. Ei ole kauaa siitä, kun hapottavia kuntopiirejä okp-liikkeillä pidettiin lajissa itsestään selvyytenä. Joku voi sanoa, että pitää tehdä molempia ja moni tekeekin, mutta sitten taas molemmat jäävät aika vähäisiksi.

Olisi mielenkiintoista tietää, millä tavoin GS-huiput tekevät "kuulatonta" harjoittelua. Toki siinä varmasti on aerobista ja voimaa, mutta tuskin tavallisella punttien kolistelulla+juoksemisella nyt sentään GS-kunnon pystyy hirmuiseksi hiomaan. Lieneekö sitten jotain hiekkasäkkiharjoittelua, telinevoimistelua yms.

Tavallinen leuanveto on mun mielestä yksi liike muiden joukossa, minkä mahduttamista ohjelmaan on punnittava järkisyin. Siis mietittävä, paljonko oma lajisuoritus paranee esim leukatoistomäärän nostamisesta kymmenestä pariinkymmeneen, mikä vaatii jo kohtalaisen paljon työtä. Tai suojaako parantunut leuanvetokyky vammoilta ja saavatko leuanvetolihakset muutenkin jo treeniä. Esimerkiksi itse soudan säännöllisesti, joten vetävät lihakset eivät jää ilman treeniä, mutta toki silloin tällöin niitä pitää vahvistaa leuoilla tai jollain vastaavalla liikkeellä. Jos ohjelmaan sisällyttää kovin paljon leukoja, se on jostain muusta sitten kumminkin pois, koska liike on ainakin kuntoilijalle varsin rasittava.

_________________
Näin käy kun saku ottaa liikaa punttia:
https://youtu.be/qBt3kk1pNTk

Myrskylän mies jyrää:
https://youtu.be/1H_JzBVqkuI


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Liikuntabrändit
ViestiLähetetty: Ke Syys 07, 2011 2:00 pm 
Poissa
Villalangan mitalla

Liittynyt: To Huhti 16, 2009 3:07 pm
Viestit: 654
marks kirjoitti:
Jukka kirjoitti:
Siinä missä cross training on tapa harjoitella, niin GS on laji. Lajin sisällä taas voidaan harjoitella monella eri tavalla. Yksi tapa voi olla juuri cross training-henkisesti, jossa myös SPP-kaudella/ ympäri vuoden harjoiteltaisiin monipuolisemmin.


Aivan. Turhan usein menevät keskusteluissa lajit ja treenimenetelmät iloisesti sekaisin. Eräskin kaveri kysyi, kun kerroin että kisailen GS:ssä : "onko se vähän kuin crossfit?" :)

Kuten Morozov ja kaikki muutkin valmentajat aina sanovat, peruskuntoa voi kehittää monella eri tavalla. Varmaan myös riippuu valmentajan mieltymyksistä että mitä tehdään ja toisaalta harjoittelijasta. Lajitreeniä sitten toki tarvitaan todella paljon, JOS halutaan kehittyä.

Mutta, halutaanko? Mun mielestä oikeastaan isoin asia on aina "mikä on sun tavoite?" - kysymys. Jos se ei ole selvillä, on turha edes vertailla eri asioita, varsinkaan vertailukelvottomia, vaan silloin voi joko tehdä mitä tahansa tai sitten miettiä ne tavoitteet selviksi.

Leuanvedosta Morozov oli sitä mieltä että se on hyvää vastapainoa lihaksille, joita käytetään työnnöissä, ja se venyttää selkää. Eli sitä voi tehdä silläkin idealla että se on huoltava liike, eikä yrittääkään saada siinä tuloksia kovemmiksi välttämättä? Samoin eri jumppa- ja voimisteluliikkeitä voi tehdä huoltavina, mobbaavina ja koordinaatiota kehittävinä ilman niiden kohdalla olevia hirveän kovia tulostavoitteita.


Juu, se on tosi tärkeää erotella liikkeet, joissa tuloskehitys on ensisijaisen tärkeää ja sitten liikkeet, joita tehdään monipuolisuuden vuoksi. Esim. leuanvedot olisi yksi tällainen. Toiset tekee niitä todella paljon ja erilaisia, itse en tee niin paljon, mutta panostan toisaalta "laatuun". Sillä tarkoitan erilaisia renkailla tehtyjä liikkeitä, jotka ovat liikkuvuuden kannalta parempia. Lisäpainoilla jonkin verran, mutta siinä en yritä saada tuloskehitystä sen enempää. Eli kuten Morozovilla, minullakin ne on antamaan vastapainoa.

Lajikohtaisiin liikkeisiin tarvitse toki panostaa määrällisesti eniten ja mitä huonompi tekniikka, sitä enemmän ja tosiaan sitä yleiskuntoahan voidaan kehittää monella eri tavalla. Jos ei ole eläissään vetänyt maasta, niin silloin ei välttämättä kannata käyttää liikaa aikaa sen opetteluun, jos se olisi vain tukemassa muuta harjoittelua.

Mutta ihan vertailukohtana esim. korkeushyppääjien harjoittelurutiinista: Maailman huiput tekevät vain 500-800 lajihyppyä/ vuosi, mutta kymmeniä tuhansia toistoja avustavia liikkeitä. Eli hyvä tulos luodaan sillä kokonaisuudella.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Liikuntabrändit
ViestiLähetetty: Ke Syys 07, 2011 4:33 pm 
Poissa
Mobilisaation Mestari ja IMALS
Avatar

Liittynyt: Ti Joulu 04, 2007 4:16 pm
Viestit: 4445
Itse ajattelen monia liikkeitä ajatuksella: corrective exercise.Siksi teen GS treenin päälle js-band liikkeitä(kulmasoutu,leuanveto ,ym).Pidän niitä tasapainottavina liikkeinä, enkä edes yritä saada niissä kovia tuloksia :oops: Samoin selänojennuksen staattinen pito on vastaliike räkkipositiolle :idea:
PS.Ginkon papereissa oli että voimanhankinta lopetettiin vasta 3-4 viikkoa ennen pääkisoja :!:
Eli viimeinen 3-4 viikkoa vasta keskityttiin puhtaasti kisapainoihin ja liikkeisiin :mrgreen:

_________________
"Lifting to much weight, no speed, useless prick!"


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Liikuntabrändit
ViestiLähetetty: Ke Syys 07, 2011 5:01 pm 
Poissa
Ei vain toiminnallista vaan ultratoiminnallista
Avatar

Liittynyt: To Joulu 30, 2010 12:11 pm
Viestit: 956
Paikkakunta: Kotka
Hyvää tekstiä, Jukalta eritoten.

Ehkä seuraava jatkokyssäri voiskin olla, että kuinka moni GS-väestä treenaa sitä vain kuntoilumielessä?Tiedän että paljon on tätä väkeäkin varmasti mutta meinaan sitä, että tehdään kuntoilumielessä mutta painotus kuitenkin nimenomaan ja melkein pelkästään GS-liikkeissä.
Muistelisin kuitenkin että eräskin nimekäs GS-henkilö olisi ns. kritisoinut tuulimyllyjä yms. liikkeitä. Toki tämä on vain yhden ihmisen kenties vielä silloinen mielipide.
Ehkä kyse on myös markkinoinnista-->eli jos halutaan vetää jotain seminaareja niin ehkä halutaan sitten erottua valtaosasta seminaarivetäjistä ketkä ehkä tarjoavat enemmän sitä toiminnalista kokonaisuutta?

Onhan varmasti GS-liikkeet ne tehokkaimmat ja kokonaisvaltaisimmat kuulaliikkeistä,ei siinä mitään.

_________________
Punire Corpus, Firmo Animus.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Liikuntabrändit
ViestiLähetetty: Pe Syys 09, 2011 9:14 am 
Poissa
Ei vain toiminnallista vaan ultratoiminnallista
Avatar

Liittynyt: To Joulu 30, 2010 12:11 pm
Viestit: 956
Paikkakunta: Kotka
Joo varmasti totta eikä ollut tarkoitus kärjistää. Enemmänkin kysyin koska en tiedä niin paljon miten GS-väki harjoittelee (pahoittelen,ei jaksa kahlata jokaista treenipäivyriä läpi:) ). Oma tuttavapiiri on pääosin kuntoilumielessä tai muuten kuulien kanssa touhavaa ja liikkeitä tehdään hyvin pajlon erilaisia,vaikka toki pääpaino on (tai ainakin toivottavasti) on perusliikkeissä. Ohessa ja samaan aikaan tehdään kuitenkin paljon muutakin ja suht monipuolisesti.
Toki tavoitteetkin on varmaan vähän erilaiset ja/tai haetaan tukea eri jutulle (useimmilla kamppailulajit).

Olisi kuitenkin mielenkiintoista tietää että kuinka iso ero sillä on jos puhutaan jostain perusharrastajasta/kisaajasta. Eli kuinka paljon eroa on siiinä jos toinen tekee lähes pelkkää lajinomaista koko ajan sekä lajiliikkeitä kun taas toinen esim ton Ginkon tyylisesti.

Onko tästä jollain foorumilaisilla omakohtaisia kokemuksia?

_________________
Punire Corpus, Firmo Animus.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Liikuntabrändit
ViestiLähetetty: Pe Syys 09, 2011 11:32 am 
Poissa
Ei vain toiminnallista vaan ultratoiminnallista
Avatar

Liittynyt: Ke Loka 08, 2008 1:16 pm
Viestit: 2501
Itseäni kiinnostaa pitkän tähtäimen ohjelmat, joista toisaalla on ketjukin. En oikein tajua, miten muutamassa viikossa syntyisi isoa kehitystä oli ohjelma miten hyvä tahansa.

_________________
Näin käy kun saku ottaa liikaa punttia:
https://youtu.be/qBt3kk1pNTk

Myrskylän mies jyrää:
https://youtu.be/1H_JzBVqkuI


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Liikuntabrändit
ViestiLähetetty: Pe Syys 09, 2011 3:15 pm 
Poissa
Himotyöntäjä
Avatar

Liittynyt: La Joulu 29, 2007 8:09 am
Viestit: 1462
Paikkakunta: Turku
No mä olen ainakin tämmöinen ristiinharjoittelija, ympäri vuoden teen, osan tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti, osan ihan liikunnan ilosta.

Jos oli jotain, jossa voin selventää, niin vastailen mielelläni ainakin omista kokemuksistani. Ja mun juuri käynnistetty treenipäivyri on vain lyhyt katsaus mun harjoitusvuoteen, jonka tarkoitus on dokumentoida ja promota Kallen mainiota harjoitusgeneraattoria.

_________________
The light that burns twice as bright burns half as long. (Eldon Tyrell, Bladerunner)


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Liikuntabrändit
ViestiLähetetty: Pe Syys 09, 2011 5:19 pm 
Poissa
Ei vain toiminnallista vaan ultratoiminnallista
Avatar

Liittynyt: To Joulu 30, 2010 12:11 pm
Viestit: 956
Paikkakunta: Kotka
Itseä ainakin kiinnostaa niin voitko laittaa jotain karkeaa siitä millainen on sun viikottainen treeniesi sisältö. Mitä liikkeitä,millasia toistomääriä/aikasarjoja jne.

_________________
Punire Corpus, Firmo Animus.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Liikuntabrändit
ViestiLähetetty: La Syys 10, 2011 3:38 pm 
Poissa
Himotyöntäjä
Avatar

Liittynyt: La Joulu 29, 2007 8:09 am
Viestit: 1462
Paikkakunta: Turku
Ihan keskustelun hengissä pitämiseksi, tuossa on kuvakaappaus (jos siis onnistuin) heiaheiassa pitämästäni treenipäivyristä välillä maalis-syyskuu. Päivyri alkoi siellä siis maaliskuussa, sen vuoksi alkuvuosi puuttuu.

Tuossa on siis vain ylimalkaisesti määriä, tunteja, kilsoja. Sisällöistä erittelen sitten tarpeen mukaan.

Crossfit-treenit ovat yleensä joko pääsivun (crossfit.com) wodeja tai benchmark-treenejä (Fran tms). Gym-merkinnällä olevat treenit ovat painonnosto, voimanosto tms perustreenejä, joissa voi fiiliksen mukaan olla muitakin mausteita, voimistelua tai hapotusta. Voimistelu on pääasiassa renkailla tapahtuvaa toilailua.

Peli on avattu, olen avoin lisäkysymyksille :)


Liitteet:
Kuva 2.png
Kuva 2.png [ 136.18 KiB | Katsottu 10807 kertaa ]

_________________
The light that burns twice as bright burns half as long. (Eldon Tyrell, Bladerunner)
Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Liikuntabrändit
ViestiLähetetty: Su Syys 11, 2011 8:48 pm 
Poissa
Ei vain toiminnallista vaan ultratoiminnallista
Avatar

Liittynyt: To Joulu 30, 2010 12:11 pm
Viestit: 956
Paikkakunta: Kotka
Oukei,kiitoksia, tuohan on kätevä. Pystytkö vähän avaamaan Heikki tuota kuulatreeniesi sisältä/luonnetta, samaten marks.

p.s. voihan tästä lohtasta oman ketjunsakin jos menee jo liikaa off-topic osastolle...

_________________
Punire Corpus, Firmo Animus.


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 22 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 29 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com