Seurasiirrot sekä antidoping-säännöstöön sitoutuminen 2020

Seurasiirrot vuodelle 2020

Kahvakuulaurheilun säännöt, kohta 6.1:
”Silloin kun nostaja haluaa vaihtaa edustusseuraa, hänen tulee ilmoittaa siirtymisestään entiselle seuralleen kuukautta ennen siirtymistä toiseen seuraan ja pyytää tällöin todistusta, että hän on hoitanut jäsenmaksut ja muut mahdolliset velvoitteensa entiseen seuraansa. Seuran tulee antaa todistus siirtyvälle nostajalle kuukauden (1 kk) sisällä saatuaan tiedon seurasiirrosta. Seurasiirron voi tehdä vain vuoden vaihtuessa ja tieto seurasiirrosta on toimitettava kahvakuulavaliokunnalle marraskuun loppuun mennessä todistusten kera (myös uusi seura on mainittava).”

Seuraa vaihtavan urheilijan tulee tehdä ilmoitus seurasiirrosta sekä toimittaa edellä mainittu todistus asiantuntijaryhmälle sähköpostitse viimeistään 30.11.2019
(valiokunta (at) kahvakuulaurheilu.net).

 

Uudet kilpailijat vuonna 2020

Mikäli urheilija aikoo osallistua vuonna 2020 SM-kilpailuihin, kansallisiin kilpailuihin tai kansainvälisiin kilpailuihin, eikä hänellä ole ollut vuonna 2019 voimassa olevaa lisenssiä, tulee hänen sitoutua Painonnostoliiton antidoping-säännöstöön kolmea kuukautta ennen kilpailuja. Vuonna 2020 SM-kilpailut järjestetään Äänekoskella 22.-23.02.2020.

Sitoutumislomake ”Urheilijan sitoutuminen säännöstöön” löytyy tästä osoitteesta.
Lomake tulee toimittaa täytettynä Painonnostoliitolle.