Haku asiantuntijaryhmään kausille 2020 ja 2021

Kahvakuulaurheilu tuli osaksi Suomen Painonnostoliittoa vuonna 2009. Painonnostoliiton alaisuudessa toimiva kahvakuulaurheilun asiantuntijaryhmä vastaa omalta osaltaan kahvakuulaurheilun kehittämisestä. Kahvakuulaurheilun asiantuntijaryhmä koostuu eri kahvakuulaseurojen jäsenistä.

Asiantuntijaryhmä hakee uusia jäseniä kausille 2020 ja 2021.
Jäsenyyttä on mahdollisuutta hakea yhdeksi tai kahdeksi kaudeksi.
Asiantuntijaryhmän jäsenten tehtäviä ovat muun muassa maajoukkuevastaavan, seuravastaavan, tiedotusvastaavan, harrastetoimintavastaavan, kilpatoimintavastaavan, sääntövastaajan ja seuravastaavan erinäiset tehtävät.

Valinnan jäsenistä tekee asiantuntijaryhmän puheenjohtaja Henrik Tallbacka asiantuntijaryhmän avustuksella.

Hakemukset tulee toimittaa asiantuntijaryhmän sähköpostiin valiokunta (at) kahvakuulaurheilu.net otsikolla ”Hakemus asiantuntijaryhmään30.11.2019 mennessä.

Hakemuksessa tulee ilmoittaa:
– hakijan yhteystiedot,
– perustelut sille, miksi hakija olisi sopiva jäsen asiantuntijaryhmään,
– mistä asiantuntijaryhmän tehtävistä hakija on mahdollisesti kiinnostunut,
– hakeeko hakija jäsenyyttä yhdelle vai kahdelle kaudelle.

Lisäksi asiantuntijaryhmä haluaa muistuttaa, että asiantuntijaryhmän työskentelyyn on mahdollista osallistua myös varajäsenen tai työryhmän jäsenen ominaisuudessa.

Varajäsenet toimivat asiantuntijaryhmässä kuten varsinaiset jäsenet, mutta heillä ei ole äänestysoikeutta asiantuntijaryhmän kokouksissa mikäli kaikki varsinaiset jäsenet ovat kokouksessa läsnä. Mikäli varsinainen jäsen ei pääse osallistumaan kokoukseen, on mahdollista nostaa varajäsen kokoukseen äänestysoikeudelliseksi jäseneksi kyseisen kokouksen ajaksi. Työryhmätyöskentely tapahtuu asiantuntijaryhmän jäsenien vetämissä työryhmissä. Työryhmät voivat liittyä esimerkiksi koulutukseen tai muuhun ajankohtaiseen aiheeseen. Myös varajäsenien ja työryhmäjäsenien paikkoja on mahdollista hakea varsinaisten jäsenien haun yhteydessä edellä mainituilla ohjeilla.

Lisätietoja antaa tarvittaessa asiantuntijaryhmän puheenjohtaja
Henrik Tallbacka
valiokunta (at) kahvakuulaurheilu.net
p. 0500458228