Vuoden 2020 kansallisten kilpailujen sekä Masters SM-kilpailujen hakeminen

Kansallisia kilpailuja vuodelle 2020 on haettava niin, että kilpailun järjestävä seura on saanut kahvakuulaurheilun asiantuntijaryhmän hyväksynnän kilpailulle neljä viikkoa ennen kilpailuajankohtaa. Masters SM-kilpailujen osalta hyväksyntä on saatava kahdeksan viikkoa ennen kilpailuajankohtaa.  

Kaikki kilpailut ovat haettavissa heti ja yhdellä hakemuksella voi hakea useampia kilpailuja. Jos useampia kilpailuja pidetään yhtä aikaa, tämä pitää mainita hakemuksessa. 

Kilpailuissa lajit ovat sääntöjen mukaiset lajit, jotka ovat listattuna alla. Kilpailuissa noudatettavat säännöt ovat Kahvakuulaurheilun kilpailutoiminnan säännöt. Tarkemmat tiedot säännöistä sekä kilpailujen järjestämisestä löytyy alla olevista linkeistä:

Säännöt

Kisajärjestäjän opas

 

Suomen painonnostoliiton (SPNL) osuudet kilpailumaksuista vuonna 2020:
SM-kilpailut: 5€ /osallistuja/laji
Kansalliset kilpailut: 30 € / kilpailu

Hakemusten toimittaminen
Hakemukset lähetetään kahvakuulaurheilun asiantuntijaryhmälle sähköisesti osoitteeseen kahvakuulavaliokunta@gmail.com​ otsikolla ”Kilpailuhakemus 2020”​. Yhdellä hakemuksella voi hakea useampia kilpailuja. 

Hakemuksen tulee sisältää sisältää selvitys ainakin seuraavista aiheista:
·         Haettava kilpailu / kilpailut
·         Hakevan seuran nimi ja lyhyt kuvaus seurasta
·         Aikaisemmat seuran järjestämät kahvakuulakilpailut
·         Tarkka kilpailupäivämäärä / -päivämäärät
·         Kilpailupaikka (sijainti, yleisöystävällisyys, majoitusmahdollisuudet, yms.)
·         Seuran yhteyshenkilö ja puhelinnumero sekä sähköposti
·         Lisäksi hakemuksessa voi kertoa miksi juuri kyseinen seura olisi sopiva järjestäjä kilpailuille. 

 

Asiantuntijaryhmä päättää milloin kilpailuja järjestetään. Rajoitteina kilpailujen järjestämiselle ovat kansainväliset kilpailut, SM-kilpailut ja muut kansalliset kilpailut tai muut kahvakuulaurheilun kannalta merkittävät tapahtumat. Mikäli jokin seura tai taho haluaa järjestää kansallisen kilpailun samana viikonloppuna toisen, jo vahvistetun kilpailun kanssa, kilpailua ei hyväksytä. Myöskään kilpailujen järjestämistä liian lähellä toisiaan lyhyen ajanjakson sisällä ei hyväksytä.