TIEDOTE KOSKIEN EM-KILPAILUJA

IUKL on ilmoittanut siirtävänsä EM-kilpailut Venäjälle. Kilpailujen ajankohta on edelleen 20-25.5.2020.

Suomen hallitus on 16.3.2020 linjannut koronvirustilanteen vuoksi Suomen olevan poikkeusoloissa ja Ilmoittanut, että Suomen kansalaisten ja Suomessa asuvien henkilöiden ei pidä matkustaa ulkomaille. Ulkomailta palaavat suomalaiset ja Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt ohjataan kahden viikon karanteenia vastaaviin olosuhteisiin. Linjaukset ovat tällä hetkellä voimassa 13.4.2020 saakka, jonka jälkeen tilannetta tarkastellaan uudelleen. Ulkoministeriön mukaan kaikkien maiden matkustustiedote on nyt toistaiseksi vähintään vältä kaikkea matkustamista -tasolla.

Kahvakuulaurheilun asiantuntijaryhmä ei tule nimeämään maajoukkuetta EM-kilpailuihin vallitsevan tilanteen vuoksi. Asiantuntijaryhmän linjaus noudattaa Suomen Painonnostoliiton linjausta.

MM-kilpailujen osalta asia käsitellään sen tullessa ajankohtaiseksi.

Suomen Painonnostoliiton ajankohtainen tiedote koronavirustilanteesta löytyy täältä.