Muistutus antidopingsopimuksesta sekä kilpailulisenssistä.

Kilpailijan, jolla ei ole ollut voimassaolevaa lisenssiä vuonna 2020 ja joka haluaa osallistua kilpailuihin vuonna 2021 (poislukien salikilpailut), tulee sitoutua Painonnostoliiton antidopingsopimukseen, kilpailutoiminnan sääntöihin sekä kurinpitosääntöihin.

Tämä onnistuu täyttämällä ”Urheilijan sitoutuminen säännöstöön”-lomake kolme kuukautta ennen kilpailuun osallistumista ja toimittamalla allekirjoitettu lomake Suomen Painonnostoliitolle tai ostamalla vuoden 2021 kilpailulisenssi kolme kuukautta ennen kilpailuun osallistumista.

Vaikka urheilija olisi toimittanut ”Urheilijan sitoutuminen säännöstöön”-lomakkeen liitolle, tulee hänellä olla voimassaoleva kilpailulisenssi virallisiin kilpailuihin osallistuessa.

Lomake löytyy täältä ja lisenssin voi ostaa Suomisportista.