Kilpailutoiminnan kysely

Hei kahvakuulaurheilija tai kahvakuulaurheilusta kiinnostunut!

Kahvakuulaurheilun SM-kilpailut kilpailtiin Konnevedellä 4.-5.9.2021 menestyksekkäästi! Takana on hienot kilpailut, joissa tehtiin huikeita suorituksia (mm. SE-tuloksia) kahvakuulayhteisön tiiviissä kannustuksessa. 

Kahvakuulaurheilujaosto päätti toteuttaa kilpailutoiminnan kyselyn neljän vuoden tauon jälkeen, jotta voimme kehittää kilpailutoimintaa vastaamaan teidän toiveitanne ja tarpeitanne. Kyselyssä on huomioita uutena elementtinä muun muassa online-toiminta, joka on korona-pandemian takia ollut suosittua kahvakuulaurheilupiireissä maailmanlaajuisesti. 

Toivomme vastauksia niin kahvakuulaurheilussa kilpailevilta kuin myös niiltä, jotka ovat lajin parissa muuten kuin kilpailumielessä.

Toivottavasti vastaat ja annat oman panoksesi kahvakuulaurheilun kilpailutoiminnan kehittämiseen!

Kyselyyn pääset tästä.
Vastausaikaa on 30.9.2021 saakka.