WKSF-liiton MM-kilpailut Irlannissa

Kansainvälinen liitto World Kettlebell Sport Federation (WKSF) järjestää MM-kilpailut Irlannissa 23.5.-26.5.2019.

Kilpailut täyttävät vaatimukset tekniikan, välineiden sekä antidopingtoiminnan osalta, kilpailut kuuluvat WADA:n alaisuuteen.

Kilpailuihin ei lähetetä virallista maajoukkuetta. Urheilija voi halutessaan osallistua kilpailuihin omakustanteisesti. Suomen edustajana WKSF-liitossa toimii asiantuntijaryhmän jäsen Adelina Leino. Edustaja huolehtii joukkueen ilmoittautumisen kilpailuihin.

Kilpailuihin lähtijöiden joukosta on valittava erikseen joukkueenjohtaja sekä nimettävä joukkueelle kilpailujen ajaksi vastaavat valmentaja. Joukkueenjohtaja huolehtii joukkueen ilmoittautumisesta kilpailuissa ja osallistuu alkuseremoniaan sekä mahdolliseen liiton kokoukseen ja mahdollisesti hoitaa muita velvoitteita kilpailujen aikana.

Kilpailuissa on vaatimuksena, että saman maan edustajilla on samanlaiset vaatteet. Edellytyksenä kilpailuun osallistumiselle on, että urheilijalta löytyy valkoinen maajoukkueen käyttämä nostopaita. Tarvittaessa paitoja saa tilattua erikseen, tästä saa lisätietoja asiantuntijaryhmältä.

Kilpailuihin lähtevän nostajan tulee toimia seuraavasti: 
Nostajan tulee lähettää kasvokuva itsestään sekä tämä lomake täytettynä asiantuntijaryhmän sähköpostiin valiokunta(at)kahvakuulaurheilu.net otsikolla ”WKSF MM-kilpailut” 24.3.2019 mennessä. Jokaista kilpailulajia kohti tulee olla oma lomake. Ilmoittautumisajan jälkeen ilmoittautuneille vahvistetaan paikka joukkueessa ja ilmoitetaan maksutiedot. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään ilmoittamaan valmiudesta toimia joukkueenjohtajana. Jonkun kilpailuihin lähtevistä kilpailijoista tulee toimia joukkueenjohtajana.

Lisätietoja kilpailuista löydät: http://www.wksf.site WKSF:n säännöt löytyvät tästä
Tietoa erityisesti EM-kilpailuista löytyy tästä sekä Facebook-tapahtumasta WKSF World Championship 2019.

Kilpailun ilmoitettu aikataulu:
23.5.2019 – Saapuminen, punnitus 11.00-21.00
24.5.2019 – Kilpailupäivä long cycle/miehet ja naiset,
25.5.2019 – Kilpailupäivä biathlon/naiset, tempaus/naiset
26.5.2019Kilpailupäivä biathlon/miehet, tempaus/miehet, viesti miehet ja naiset

Painoluokat:
Miehet: 63kg, 68kg, 74kg, 80kg, 87kg, 95kg, +95kg

Naiset: 52kg, 58kg, 65kg, 75kg, +75kg

Lajit:

Miehet:

 

Naiset:

Viestit ja veteraanisarjat:

Elite- sarjoihin on rajoitus kaksi kilpailijaa/maa, amatöörisarjoihin ei ole rajoituksia.