Kilpaileminen

Salikilpailut

Salikilpailuihin voi osallistua kuka tahansa. Lisenssiä ei vaadita ja osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla (tarkasta vakuutusturvasi). Salikilpailuissa noudatetaan samoja sääntöjä kuin kansallisissa ja SM-kilpailuissa, mutta salikilpailut voidaan järjestää myös näistä poikkeavilla säännöillä.

Kansalliset kilpailut

Kansallisten kilpailuiden järjestämisoikeus anotaan SPNL:ltä. Nämä kilpailut eroavat salikilpailuista siten, että näissä nostavilta vaaditaan lisenssi. Lisäksi kansallisissa kilpailuissa voidaan tehdä SE-tuloksia oletaaen että muut edellytykset (kuulien toleranssi, vaaka) täyttyvät.

SM-kilpailut ja KV-arvokilpailut

SM-kilpailut järjestään vuonna 2015 kahdesti vuodessa. Keväällä kilpaillaan biathlonin sekä naisten 24kg tempauksen SM-mitaleista, syksyllä vuorossa on OALC ja LC. Lisäksi veteraani-ikäiset kilpailevat omassa arvokilpailussaan, mutta veteraani-ikäiset voivat osallistua myös yleisen sarjan SM-kilpailuihin.

EM- ja MM-kilpailuihin lähetään joukkue, jonka SPNL:n johtokunta nimeää kahvakuulavaliokunnan esityksestä. Maajoukkueen nostajat valitaan näyttöjen perusteella.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.