Oulun Karateseura


Seuran nimi

Oulun Karateseura

Seuran kotipaikka
Oulu

Seuran treeniajat ja -paikat
Yleiset harjoitukset: maanantai (klo 18-19:30), keskiviikko (klo 19:45-21), torstai (klo 20-21) ja lauantai (klo 11-12). Maanantain, keskiviikon ja torstain harjoitukset sisältävät monipuolisesti kahvakuulaurheilua, kehonhuoltoa ja kehonpainoliikkeitä. Lauantaisin keskitytään kahvakuulaurheiluun.

Paikkana: Seuran sali osoitteessa Satamatie 2, Toppilassa.

Miten seuran treeneihin pääsee mukaan?
Jos kahvakuulan perusteet (heilurit, rinnalleveto, työntö ja tempaus) ovat jo hallussa, voit liittyä yleisiin harkkoihin. Esittäydy tunnin ohjaajalle ja siitä se sitten alkaa.

Jos kahvakuula on sinulle uusi tuttavuus, ota yhteys seuran ohjaajiin niin katsotaan mitä saadaan aikaan (maarit.kangas(at)valmentajat.fi). Peruskurssi on hyvä tapa uuden harrastuksen aloittamiseen.

Milloin järjestetään seuraava perus-, jatko- tai joku muu kurssi?
Järjestämme kahvakuulan peruskurssin keväisin (aloitus tammikuussa) ja syksyisin (aloitus syyskuussa). Ota yhteyttä ja tiedustele lisää.

Miten seuran jäseneksi voi liittyä? Mitä jäsenetuja seuralla on?
Seuran jäseneksi liitytään maksamalla seuran jäsenmaksu (kevätkausi/syyskausi). Jäsenmaksulla sinulla on pääsy kaikkiin kahvakuulaharjoituksiimme. Kahvakuulaohjaajamme pyrkivät tukemaan harrastajien kehitystä myös erikseen sovittavilla tekniikkanurkkauksilla ja tuutoritoiminnalla. Jos sinulla on aiempaa harjoitustaustaa muista seuramme lajeista (karate, jujutsu), ovat niiden yleiset harjoituksen käytettävissä tasovaatimustensa mukaan. OKS kuuluu myös Suomen painonnostoliittoon, joka mahdollistaa sen alaisten lisenssien ostamisen.

Mitä muuta seurasta tulisi tietää?
Toimintamme perustuu vahvasti kahvakuulaurheiluun ja sen kautta turvalliseen ja tehokkaaseen tekemiseen. Harjoituksemme ovat monipuolisia ja palvelevat sekä kahvakuulaurhelijoita että kuntoilijoita.

Lisää kuulumisiamme löydät:
www-sivut (http://gs.oulunkarateseura.fi/),
instagram (@oks_kahvakuula) ja
facebook (Oulun Karateseura).

Yhteystiedot
maarit.kangas(at)valmentajat.fi