Maajoukkuetiedote

Kahvakuulaurheilujaosto ei tule nimeämään maajoukkuetta vuoden 2021 arvokilpailuihin.

Covid-19- tilanne ei ole maailmalla vielä tarpeeksi vakaa. Tilanteen vaatimat testaukset matkustamisen yhteydessä koko maajoukkueelle asettaisi omat haasteensa kilpailuihin lähtemiselle. Jaosto katsoo, että Covid-19-tilanne ja siihen liittyvät ajankohtaiset ohjeistukset huomioon ottaen maajoukkuetta ei tule lähettää kilpailuihin.

Lisäksi vallitsevasta Covid-19-tilanteesta johtuva SM-kilpailujen poikkeava aikataulu vuonna 2021 on aiheuttanut sen, että aika maajoukkueen koostamiselle on liian lyhyt. Jaosto katsoo, että joukkueenjohtajaa, jolla on kokemusta IUKL:n kilpailuista ja protokollista, ei ole mahdollista saada ja jaosta katsoo, että ilman joukkueenjohtajaa maajoukkuetta ei voida lähettää kilpailuihin.

Näin ollen päätös vuoden 2021 osalta on se, että maajoukkuetta ei valita.